Schüco kontinuálně a velice důsledně optimalizuje stávající, osvědčené produkty. Výsledkem tohoto nepřetržitého vývoje je nová platforma posuvného systému ASE 60/80 (Aluminium Sliding Element). U koncepčního návrhu přitom byla na prvním místě nejen myšlenka jednotné platformy, ale také optimalizace zpracování. Schüco tak s touto novou platformou proniká do zcela nových dimenzí: profilové systémy s optimalizovanými izolačními zónami výrazně zvyšují tepelně-izolační hodnoty u všech stavebních hloubek, a to až na úrovni pasivního domu (u stavební hloubky 80). Všechna provedení tohoto systému – 1-, 2- a 3-kolejnicové jsou kromě toho založeny na multifunkčních profilech, které umožňují optimální použití stejných dílů. Také modulární systém kování lze použít jak u posuvných, tak i zdvižně-posuvných systémů. Konstrukční komponenty jsou u obou stavebních hloubek, až na několik málo dílů, identické. Rozšířené spektrum velikostí, atraktivní vzhled profilů a řešení pro zamezení bimetalových efektů doplňující nejmodernější tepelnou izolaci – díky těmto přednostem lze realizovat nejrůznější architektonické požadavky.

Vysoké hmotnosti křídel
K dispozici jsou tři hmotnostní třídy až do 600 kg. Díky vysoce jakostním komponentům lze pohodlně ovládat i velkoformátová křídla.

Velká bezpečnost
Moderní kování z vnějšku neviditelnými bezpečnostními komponenty garantují maximální míru zabezpečení, aniž byste se museli zříci estetického designu.

Větší flexibilita
Díky nejnovější platformě kování lze z několika málo systémových komponentů realizovat dvě rozdílné možnosti ovládání – posuvné a zdvižně-posuvné řešení.

Schéma možností způsobu otevírání